Kostbare storingen voorkomen voor productiebedrijven

Client

Reginox

Oplossingen

Slimme energie

rgx7

Onverwachte downtime, reactief onderhoud en kostbare storingen zijn de 3 grootste uitdagingen in productielijnen voor bedrijven in Nederland. De markt is zeer competitief en de vaste kosten zijn niet te vermijden. Een kleine verbetering in de productielijn levert een grote impact in de cashflow op. Dat is de reden dat bedrijven inzicht willen hebben in hun processen om efficiënter te kunnen werken en als leiders in hun markt naar voor te komen. Het is niet anders voor onze klant Reginox in Nederland.

Reginox is gefocust om met hoge kwaliteit op de meeste efficiënte manier te produceren. Met een productieoppervlakte van 35.000 vierkante meter heeft Reginox meerdere productieprocessen naast elkaar lopen.

Smart Energy Level

Het doel van dit project is om een productielijn met meer dan 40 machines te monitoren en hierdoor storingen te kunnen voorkomen. Het hoofdkantoor en de productiehallen van dit bedrijf is nu een ‘gadget’ geworden volgens de Directeur en eigenaar Wim ter Steege.

Het systeem is volledig geïnstalleerd zodat er gemakkelijk een upgrade naar het Smart Building Level plaats kan vinden.

De technologie die nodig is om dit voor elkaar te krijgen verdiend zichzelf terug door middel van de energiebesparingen op de verlichtingkosten. In totaal maar liefst 427.101 kWh in de eerste paar maanden na oplevering!