Primaire procesoptimalisatie door sensoren

stater

Onderstaande primaire processen voor een bedrijf of publieke organisatie kunnen het verschil maken tussen excelleren in hun respectievelijke sector of volgend jaar niet meer bestaan.

Hier is het waar een Smart gebouw de impact kan creëren. In de markt beginnen meerdere alternatieven naar boven te borrelen maar er zijn weinig oplossingen die concrete resultaten tonen. De omgeving, het budget, het type communicatie protocol en vendor locking zijn de grote vraagtekens en daardoor de grote uitdagingen in deze markt.

  • Kantoren:

10% personeel productiviteit verbetering kan miljoenen euro’s besparing opleveren voor bedrijven. Deze besparing is redelijk eenvoudig te bereiken met de juiste infrastructuur.

De binnentemperatuur en de verlichting condities beïnvloeden de prestaties van uw medewerkers. Verder kan worden geconcludeerd dat het optimale niveau van binnentemperatuur (21 ° C) en verlichting (1000 lux) de werkprestaties, gezondheid en productiviteit van kantoormedewerkers hebben verbeterd (bron: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4591743/)

  • Industrie:

20% minder onverwachte productie downtime kan ong. $250K/uur besparen (bron: Vanson Bourne). Bedrijven hebben altijd periodes met ongeplande downtime geaccepteerd. Men heeft moeite om de oorzaak te identificeren. Het probleem zo snel mogelijk op te lossen en de apparatuur klaar te maken om door te kunnen gaan met productie. Historisch gezien nemen bedrijven het verlies gewoon voor lief en proberen met periodiek apparatuur-onderhoud en de voorgeschreven service-vereisten dat ze dergelijke uitvallen kunnen minimaliseren.

  • Zorg:

50% minder zoektijd in ziekenhuizen is van levensbelang zijn. De gemiddelde zoektijd per medewerker in een ziekenhuis is 1 uur per dag. Waar rolstoelen, stetoscopen en alle andere medische apparaten zich bevinden is vaak niet duidelijk. Wat wel duidelijk is dat dit een negatieve impact heeft op de klantbeleving, medewerkertevredenheid en op de CAPEX van een zorg organisatie.

Meer informatie: neem contact met een van onze experts via contact@enappgy.com of +31 33 200 31 99.