Primaire Procesoptimalisatie door middel van data

stater

Onderstaande primaire processen voor een bedrijf of publieke organisaties kunnen het verschil maken tussen excelleren in hun respectieve sectoren of volgend jaar niet meer bestaan. 

Het is hier waar een smart gebouw impact kan creëren. In de markt beginnen meerdere alternatieven naar boven te komen maar er zijn weinig oplossingen die hier ervaring mee hebben. De omgeving, budget, het type communicatie protocol en vendor locking zijn de grote vraagtekens en de grote uitdagingen voor deze markt.

  • Kantoren:

10% personeel productiviteit verbetering kan miljoenen betekenen voor bedrijven, dit is redelijk eenvoudig te bereiken met de juiste infrastructuur.

De binnentemperatuur en verlichting condities beinvloeden de prestaties van de medewerkers. Verder kan worden geconcludeerd dat het optimale niveau van binnentemperatuur (21 ° C) en verlichting (1000 lux) de werkprestaties, gezondheid en productiviteit van kantoormedewerkers hebben verbeterd (bron: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4591743/)

  • Industrie:

20% minder onverwachte productie downtime kan ong. $250K/uur besparen (bron: Vanson Bourne). Bedrijven hebben altijd periodes moeten tolereren met ongeplande downtime, waarbij bedrijven moeite hebben om de oorzaak te identificeren, zo snel mogelijk op te lossen en de apparatuur klaar te maken om door te gaan met productie. Historisch gezien moeten bedrijven gewoon het verlies voor lief nemen en proberen bij te blijven met apparatuur-onderhoud en service-vereisten in de hoop dat ze dergelijke uitvallen kunnen minimaliseren.

  • Zorg:

50% minder zoektijd in ziekenhuizen kan van levensbelang zijn. De gemiddelde zoektijd per medewerker in een ziekenhuis is 1 uur. Waar rolstoelen, stetoscopen en alle andere type medische apparaten zich bevinden en / of gebruikt worden is vaak niet duidelijk, dit heeft een negatieve impact in de CAPEX (Capital expenditure) van een zorg organisatie.

Meer informatie: neem contact met een van onze experts via contact@enappgy.com of +31 33 200 31 99.