Wij helpen bedrijven en organisaties om op de slimste manier te verduurzamen

Maximaliseer de energiebesparing in uw gebouwen en gebruik tegelijkertijd apps om de primaire processen in uw organisatie te verbeteren.

Klimaatverandering is een uitdagende realiteit. De vastgoedmarkt is verantwoordelijk voor meer dan 50% van de CO2-emissies. Een groot deel van deze uitstoot kan geëlimineerd worden door slimmer om te gaan met onze Smart Building toepassingen.

Enkel duurzaamheid is niet meer voldoende. Wat betekent het voor U als door verduurzaming van uw pand tegelijk de primaire processen van uw organisatie verbeterd worden?

Wij helpen u met het creëren van een geheel duurzame een slimme werkomgeving.

Neem contact op

10.000

m2

Gemiddelde projectgrootte in Nederland.

89%

energiebesparing

Minimale besparing op energiekosten.

6M

m2

Geïnstalleerde aantal vierkante meters.

Over ENAPPGY

Enappgy zorgt voor energie-efficiënt commercieel vastgoed. Dit doen we door de inzet van Internet of Things technologie. Hierdoor krijgt elk bedrijf als eerste een maximale energie efficiëntie en daarnaast zijn er unieke inzichten in de primaire processen dit om toekomstbestendig te worden.

Dankzij ons eenvoudige drie Levels concept kan een gebouw slim worden gemaakt. Niet alleen om maximaal energie te kunnen besparen, maar ook door tegelijkertijd een digital plafond te maken. We implementeren een uniek netwerk van draadloze communicatie punten gekoppeld aan het pand. Naast de extreme energiebesparingen verwerkt ons netwerk van sensoren data met onbeperkte mogelijkheden o.a:

  • Bezettingsgraden analyse
  • Calamiteiten monitoring
  • Klimaatinstallaties-integratie
  • Ruimte boekingsintegratie
  • Toegangscontrole-integratie
  • Universeel energie monitoring

In de media

Te Green Quest: BNR Nieuws Radio interview

Podcast: Slim en duurzaam maken van gebouwen

ConTech & PropTech interview