Smart Lighting Level

Geïntegreerd netwerk van smart sensoren in LED verlichting

Het hoogste rendement met een laagdrempelige investering, bespaar ruim 90% op je verlichtingsenergieverbruik met een gemiddelde terugverdientijd van <4 jaar.

Schermafbeelding 2020-05-29 om 11.13.55
CBRE Healthy Offices – Het sneeuwbaleffect van Healthy Offices

Verbeter comfort

Een LED verlichtings-upgrade heeft meerdere mogelijkheden. Deze worden immers alsmaar energiezuiniger en de beste producten kunnen hun prestaties zelfs gedurende een lange gebruiksduur handhaven. Bovendien bieden ze talrijke mogelijkheden op het vlak van regeling. Onderstaand de belangrijkste punten om te overwegen (bron: CBRE):

  • De te verzekeren verlichtingssterkte: Verlichtingssterkte vermeld in de normen NBN EN 12464-1 (binnen) en 12464-2 (buiten)
  • Het evenwicht van de luminanties: De werkelijke verlichtingsverdeling in de ruimtes
  • De gerichtheid van het licht: Is van belang om volumes en vormen te onderscheiden
  • De kleurweergave: LED verlichting laat een grote waaier aan kleurvariaties toe en soms worden er zelfs dynamische verlichtingsoplossingen (Human Centric Lighting)
  • Toekomstperspectieven: Beyond lighting infrastructuur, verlichting is de optimale middel om uw pand te digitaliseren en data verzamelen om primaire processen helpen verbeteren.

Neem contact met een expert: contact@enappgy.com

 

ENLIGHTED 2

Bespaar tot 90% energie

De combinatie van LED verlichting met slimme sensoren bespaart maximaal energie, tot ruim 90%. Door de toevoeging van draadloze schakelaars kan iedereen specifieke ruimtes, zoals een vergaderruimte, dimmen en inrichten voor comfort. Daarnaast leert het systeem zelf over de ruimte omstandigheden zoals ramen, oppervlakte, dag licht interactie, type activiteiten en dimming snelheid behoefte om het maximale rendement van uw verlichtingsinstallatie te bereiken.

De slimme verlichtingsoplossingen van Enappgy hebben een minimale investering met een snelle terugverdientijd van gemiddeld 3 tot 4 jaar.

Schneider-Electric

Bekijk hier wat wij gedaan hebben voor Schneider Electric

Voor Schneider Electric zorgden we voor 89% aan energiebesparing met een terugverdientijd van 2,5 jaar. Dit deden we door zowel verlichting als klimaatinstallaties te optimaliseren. Lees de case

Snel verduurzamen? Met slimme verlichting zet je de eerste stap.

Neem contact met één van onze experts op voor een plan op maat.

Bitmap