SMART LIGHTING LEVEL

Geïntegreerd netwerk van smart sensoren in LED verlichting

Het hoogste rendement met een laagdrempelige investering, bespaar ruim 90% op je verlichtingsenergieverbruik met een gemiddelde terugverdientijd van <4 jaar.

Schermafbeelding 2020-05-29 om 11.13.55
CBRE Healthy Offices – Het sneeuwbaleffect van Healthy Offices

Verbeter comfort

Een LED verlichtings-upgrade heeft meerdere mogelijkheden. Deze worden immers alsmaar energiezuiniger en de beste producten kunnen hun prestaties zelfs gedurende een lange gebruiksduur handhaven. Bovendien bieden ze talrijke mogelijkheden op het vlak van regeling. Onderstaand de belangrijkste punten om te overwegen (bron: CBRE):

  • De te verzekeren verlichtingssterkte: Verlichtingssterkte vermeld in de normen NBN EN 12464-1 (binnen) en 12464-2 (buiten)
  • Het evenwicht van de luminanties: De werkelijke verlichtingsverdeling in de ruimtes
  • De gerichtheid van het licht: Dit is van belang om volumes en vormen te onderscheiden
  • De kleurweergave: LED verlichting laat een groot spectrum aan kleurvariaties toe. Hierdoor zijn er dynamische verlichtingsoplossingen mogelijk (Human Centric Lighting)
  • Toekomstperspectieven: Beyond lighting infrastructuur, verlichtings infrastructuur is het optimale middel om uw pand te digitaliseren en data te verzamelen om uw primaire processen te helpen verbeteren.

Neem contact op met onze experts

 

ENLIGHTED 2

Bespaar tot 90% energie

De combinatie van LED verlichting met slimme sensoren zorgt voor een maximale energiebesparing tot ruim 90%. Door de toevoeging van draadloze schakelaars kan iedereen specifieke ruimtes zoals een vergaderruimte de verlichting dimmen en instellen voor maximaal comfort. Daarnaast is het SMART LIGHTING LEVEL systeem zelflerend. De ruimte omstandigheden zoals ramen, vloeroppervlakte, daglicht interactie, het type activiteiten en de dimsnelheid behoefte worden gecombineerd zodat er een maximaal rendement op uw verlichtingsinstallatie wordt bereikt..

De slimme verlichtingsoplossingen van ENAPPGY hebben een minimale investering met een snelle terugverdientijd van gemiddeld 3 tot 4 jaar.

Schneider-Electric

Wat wij gedaan hebben voor Schneider Electric

Voor Schneider Electric is er 89% aan energie bespaard met een terugverdientijd van 2,5 jaar. Dit is gerealiseerd door zowel verlichting als de klimaatinstallaties te optimaliseren. Lees de case

Snel verduurzamen? Met slimme verlichting zet je de eerste stap.

Neem contact op met één van onze experts voor een plan op maat.

Bitmap