Slimme en duurzame kantoren

Een kantoor die proactief reageert aan het gebruik en de omgeving. Duurzaam en slim, dat is de toekomst vandaag.

Ons netwerk van sensoren is ontworpen om maximaal energie te kunnen besparen op verlichting en klimaatinstallaties, en het is eenvoudig uit te breiden voor meerdere functionaliteiten via software upgrades. Door toepassing van slimme controlesystemen en analyse van gegevens binnen gebouwen genereren wij informatie die inzicht geeft om meer besparingen en operationele efficiency te realiseren. Onze klanten passen deze technologie succesvol toe in verschillende sectoren, waaronder in de kantoren sector.

Significante totaal energiebesparing mogelijk tot 65% in kantoorpanden

Door een op maat gemaakt project design kunt u een optimale interactie met de omgeving bereiken om maximaal energie te kunnen besparen. Denk aan automatisch aan- en uitschakelen of dimmen van verlichting in ruimtes waar geen mensen aanwezig zijn of klimaat proactief aansturen op onverwachte minder activiteiten door het hele jaar.

Ons netwerk van sensoren is geïntegreerd in LED verlichting om eenvoudig uit te breiden naar onbeperkte functionaliteiten. Door toepassing van proactieve control en analyse van gegevens binnen gebouwen genereren wij informatie die inzicht geeft om meer besparingen en operationele efficiency te realiseren, o.a:

  • Het elimineren van no show booking in vergaderruimtes
  • COVID proof werkomgevingen
  • Werkplek gebruik monitoring
  • Contact tracing
  • Looppatroon monitoring

Alles weten over onze slimme sensoren, apps en real-time alayses?

We komen graag langs voor een gesprek en advies. Neem contact met een van onze adviseurs op.

Bitmap